Ужгород: Муніципальна міліція та комунальники демонтували незаконну тимчасову споруду (ФОТО)

Вчора, 24 лютого, в обласному центрі Закрапаття місті Ужгороді муніципальна поліція спільно з головним управлінням міського господарства проводили демонтаж тимчасової споруди на перехресті вулиць Джамбула – Бородіна, котра не мала відповідних дозволів, тобто була розміщена незаконно.
За словами начальника муніципальної поліції Бориса Борисова, виконавчий комітет Ужгородської міської ради затвердив порядок демонтажу самовільно встановлених торгових павільйонів, тож протягом цього і наступного тижня комунальні служби приберуть також МАФ з вулиці Закарпатської, 28 та тимчасову споруду, встановлену на зеленій зоні біля 16-поверхового будинку на Проспекті Свободи.

Секретар Ужгородської міської ради Віктор Щадей розповів, що демонтований нині торговий кіоск не мав жодних дозвільних документів, тож, імовірно, його власник (якого, до речі, так і не виявили) мав надію провадити підприємницьку діяльність без сплати відповідних податків. Наразі павільйон перевезли на зберігання однієї з міських комунальних служб, тож якщо його власник все ж таки знайдеться, павільйон йому повернуть, щоправда тільки після повної оплати всіх витрат, пов’язаних із демонтажем цієї тимчасової споруди. На переконання Віктора Щадея, МАФів у місті повинно бути небагато, а ті, що є, мусять мати акуратний вигляд та вписуватися в загальний архітектурний стиль міста.

«Ужгород»