Закарпаття: В аеропорту Ужгорода о 18:30 зустрічали Митрополита Київського і всієї України Володимира

Сьогодні ввечері Блаженніший Володимир, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Української Православної Церкви прибув до Мукачівської єпархії з першосвятительским візитом. В аеропорту митрополита зустрічав голова ОДА Олександр Ледида і духівництво краю.

В аеропорту обласного центру Закарпаття міста Ужгорода Блаженнішого Володимира зустрічали керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященнійший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, керуючий Хустською єпархією Високопреосвященніший Марк, архієпископ Хустський і Виноградівський духовенство та віруючі.

Завтра, 27 лютого, Блаженніший Митрополит Володимир о 10.00 у Свалявському Свято-Троїце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі очолить Божественну Літургію.
 
Предстоятелю будуть співслужити Високопреосвященніший Марк, архієпископ Хустський і Виноградівський, Високопреосвященніший Олександр, архієпископ Переяслав-Хмельницький, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, а також Преосвященніший Олександр, єпископ Городницький.

zakarpattya.net.ua