Закарпатські депутати пропонують врахувати інтереси підприємців при реорганізації Чопської митниці

Закарпатська обласна рада підтримала запит ряду депутатів до виконувача обов’язків   начальника Чопської митниці Дмитра Поліщука щодо недопущення закриття секторів митного оформлення у містах Рахів, Хуст, Берегово, селищі Великий Бичків Рахівського району.
“Як стало відомо, наказом Чопської митниці від 15 лютого прийнято рішення про внесення змін до штатного розпису митниці. В результаті цих змін можуть бути ліквідовані підрозділи митного оформлення у Хусті, Берегові, Рахові та Великому Бичкові,  які обслуговували підприємства Хутського, Іршавського, Берегівського, Тячівського та Рахівського районів. Цей крок негативно вплине на можливість залучення інвестицій, значно погіршить перспективу запланованих проектів щодо розвитку зовнішньо-економічних зв’язків. Наслідками цього всього буде втрата робочих місць, зростання безробіття та підвищення соціальної напруги серед населення регіону”, – йдеться в депутатському запиті.

Депутати обласної ради звернулися до виконувача обов’язків Чопської митниці з  пропозицією переглянути рішення та залишити в структурі підрозділи митного оформлення.
Прес-служба Закарпатської облради