Футбол: Ужгородці на турнірі в угорській Ніредьгазі стали третіми

27 лютого в угорському місті Ніредьгаза відбувся чотирнадцятий міжнародний турнір імені Дьордя Тонки. Україну на цьому регулярному турнірі представляла Ужгородська СДЮШОР (спортсмени 2000 року народження) під керівництвом Василя Ороса. Учасниками стали сім команд, що представляли  Угорщину, Румунію та Україну.

За регламентом усі команди грали за коловою системою. Юним ужгородським футболістам вдалося взяти верх у чотирьох із шести зустрічах, що підняло їх на третій рядок таблиці. Команді СДЮШОР підкорились обидві румунські команди, що представляли місто Сату Маре (ЛПС та “Олімпія”), а також угорські Фегердьормот та Бийкешчобо. На жаль, були також дві поразки з однаковим рахунком 0:1 та не однакові за перебігом гри: від чемпіона – дебреценського “Олос Фоцішулі”, в якій угорці реалізували єдиний свій момент, та від господарів турніру “Нюршулі”  з Ніредьгази, де ужгородці мали бути задоволені з того, що пропустили лише одного разу.

Результатом цих змагань стали бронзові нагороди та кубок за третє місце. Слід також відмітити, що організатори визнали найкращим у складі нашої команди голкіпера Михайла Готру.

Юрій ОРОС, “Спорт тайм”