Ужгородський ФК “Закарпаття” поступився російській “Кубані” — 0:1

Чим і завершили другий збір

ФК «Закарпаття» (Ужгород) – ФК «Кубань» (Краснодар, Росія) 0:1

Гол: Калімуллін, 63

В останньому спарингу на турецьких зборах  в м. Белек ужгородці зіграли з краснодарською «Кубанню», яка в минулому сезоні виборола путівку до російської прем’єр-ліги.

Подаємо склади команд.

«Закарпаття»: Надь (к/к) – Лень (Нойок,46), Чучман, Шендрік (Олефір,46), Комарницький (Малиш,46) – Райчевіч (Бойко,46), Штурко (Вайда,84), Лисицин (Муховиков,42), Трішовіч (Микуляк, 46), Давидов, Бобаль (Нудний, 46).

Тренер – Ігор Гамула

«Кубань»
: Карюкін (Немашко,46) – Бугаєв, Зуела, Шахов, Жавнерчік (к/к) – Тлісов, Сквернюк (Фідлер,90), Букур, Падерін (Козлов,82) – Калімуллін (Цараєв,82), Траоре.

Тренер
– Петреску Дан Васіле

6 (2) – УДАРИ ПО ВОРОТАМ (В СТВІР) – 12 (7)
1- ГОЛЬОВІ МОМЕНТИ – 5
3- К УТОВІ -7

2- ОФСАЙДИ – 8

(Статистичні дані взяті з офіційного сайту ФК «Кубань»)

Ужгородці в цьому матчі протистояли досить потужному супернику, який зумів за підсумками минулого сезону з першої сходинки пробитися до вищого ешелону російського чемпіонату. Перевага росіян у класі стала очевидною на полі. Кубанська команда досить впевнено домінувала в поєдинку, але відмітитися підопічним Петреску вдалося лише один раз. Олександр Надь мінімум 5 разів демонстрував свою майстерність і рятував команду від вірного голу. В актив підопічних Гамули можна віднести кілька непоганих моментів – удари з-за меж карного майданчика у виконанні Трішовіча, Давидова та Микуляка.

Цим поєдинком ужгородці завершують другий цикл підготовки і 2 березня повернуться додому. Після дводенного відпочинку 5 березня стартує заключний двотижневий збір, який проходитиме у м. Євпаторія.

Нагадаємо, що саме на Кримському півострові ужгородці 20 березня проведуть свій перший поєдинок весняної частини першості. Суперником нашої команди стане ялтинська «Перлина»,.

Інформаційний відділ ФК “Закарпаття”