Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Лідери року – як дзеркало часу; Компенсації за вкладами «Ощадбанку»: нема виборів – нема грошей?..

А ще у суботньому номері газети Вас зможуть зацікавити події, що сталися на цьому тижні у Закарпатті, Україні та світі, кримінальні новини краю, погода на наступний тиждень, телепрограма та багато цікавих новин. Шукайте газету«НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти».

Лідери року – як дзеркало часу, Або Рік дипломатії, гастрономії та серця

Щорічно апофеозом рейтингу стає урочиста церемонія нагородження володарів престижного титулу «Лідер року», яка незмінно відбувається у лютому, перетворюючи його на декілька годин в епіцентр політичного, культурного та інтелектуального життя. Рейтингом захоплюються, про його лауреатів сперечаються, але вручення нагород нікого, незалежно від оцінок, не залишає байдужим. І це – найголовніше. У минулу п’ятницю, в Ужгороді пройшла уже IX церемонія. Всі без винятку переможці щорічного рейтингу зібралися на офіційне вручення нагород.

Детальніше про IX церемонію та фоторепортаж читайте у №9 газети «НЕДІЛЯ» від 4 березня

Із щоденника Сергія ФЕДАКИ… Ювілей

Кілька тижнів тому Верховна Рада дещо несподівано прийняла постанову про відзначення на державному рівні 65-річчя возз’єднання Закарпаття. В принципі, всі ювілейні дати вже минули (22 січня виповнилося 65 років від утворення нашої області), але головне проголосити рік в цілому ювілейним, а далі можна проводити відповідні заходи аж до 31 грудня. Ювілей, хоч і не надто круглий, справді примушує заново осмислити суть тих давніш подій, а ще більше місце Закарпаття в сучасній Україні…

Детальніше роздуми професора УжНУ та публіциста Сергія Федаки читайте у №9 газети «НЕДІЛЯ» від 4 березня

Митрополит Володимир: «Тішуся з уміння закарпатців виявляти релігійну терпимість до усіх конфесій»

Мукачівську єпархію з першосвятительским візитом відвідав Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. Предстоятель Української православної церкви провів літургії у монастирі та церкві, а також зустрівся із головою ОДА Олександром Ледидою.

Детальніше про візит митрополита на Закарпаття читайте у №9 газети «НЕДІЛЯ» від 4 березня

Компенсації за вкладами «Ощадбанку»: нема виборів – нема грошей?..

Борг перед населенням за знеціненими вкладами до Ощадбанку СРСР став своєрідним «перехідним червоним прапором», який передається від одного українського уряду до іншого. Враховуючи швидкість і кількість змін урядів в країні за час незалежності, відчути себе «боржниками» перед власним народом, мабуть, встигли чи не всі представники вітчизняного політ-бомонду…

Детальніше про компенсації за знеціненими вкладами радянського Ощадбанку читайте у №9 газети «НЕДІЛЯ» від 4 березня

nedilya.at.ua