Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді відбулися збори Закарпатського відділення Асоціації Платників Податків України

У середу, 2 березня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида взяв участь у зборах Закарпатського відділення Асоціації Платників Податків України.

АППУ з 1998 року працює з метою досягнення чесного партнерства бізнесу та влади. Основні завдання організації – сприяння захисту законних прав платників податків, представлення їх інтересів в органах влади. До речі, закарпатське відділення АППУ вважається одним з найактивніших в Україні. До нього входять більше двохсот  платників податків з кожного району краю.

– Асоціація є дієвим інструментом співпраці між фіскальними органами та платниками податків. Мета у нас спільна – поставити роботу на рівень рівноправних партнерських відносин, – зауважив головний податківець Закарпаття Василь Іванчо.

– Вже прийнято новий Податковий Кодекс, але реформи на цьому не завершуються. Спільно маємо зробити все, аби адаптувати українське податкове законодавство до європейського. Якщо у вас виникатимуть питання до влади – завжди готові вислухати й допомогти, – резюмував керівник області Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Exit mobile version