Закарпаття: Міліція Міжгірщини має нових керівників

Керівництво Міжгірського райвідділу УМВС в Закарпатській області зазнало змін: наказом начальника обласного управління міліції виконувати обов’язки начальника райвідділу призначено полковника міліції Юрія Пецу, а його першим заступником став полковник міліції Дмитро Балог.

Минулого тижня у райвідділі відбулося офіційне представлення особовому складу правоохоронців новопризначених за присутності керівників влади району, райпрокуратури, райсуду та ін. Начальник УМВС у Закарпатській області, полковник міліції Віктор Русин за короткого виступу першочергово подякував за вагому професійну діяльність Людвігу Файту, який 3 роки очолював колектив, до речі, зараз він згідно з наказом переведений головним міліціонером сусідньої Воловеччини.

Ю.Е. Пеца народився 23 квітня 1964 року в Ужгороді. Має дві вищі освіти, здобуті в УжНУ, в тому числі юридичну, служив в армії. Працював на різних посадах, зокрема, був першим заступником начальника податкової міліції, начальником управління боротьби з економічною злочинністю УМВС, три роки керував райвідділом міліції на Берегівщині, який у рейтингу досягнутих показників у роботі займав перше місце.

Д.Д. Балог теж розпочав працювати у міліції з 1991 року. Займав перші пости у райвідділах Іршавщини та Виноградівщини.
В.П. Русин націлив на результативні дії правоохоронців, високий професіоналізм під час виконання своїх обов’язків. За його словами, пріоритетним завданням є своєчасна реєстрація заяв від громадян і прийняття по них оперативних рішень в ім’я закону. Водночас він акцентував увагу на боротьбі з лісопорушеннями, незаконними діями у бюджетній сфері, за земельних відносин, побутовими злочинами тощо.

Привітавши нових керівників райвідділу з призначенням на відповідальні пости, голова райради Іван Ярема та голова РДА Василь Щур висловили побажання, щоб довір’я людей правоохоронці виправдовували з честю, щоб у краї домінував спокій, за якого всім легше жити і працювати.

Василь ПИЛИПЧУК.
Фото автора.
“Верховина” для mizgir.com.ua