Закарпаття: Начальник УМВС області привітав зі святом жінок-працівниць закарпатської міліції

Жінки – це представниці хоча й більш слабкої, але чарівнішої половини людства. На тендітних жіночих плечах лежить важкий тягар народження та виховання дітей. На них тримається родинний добробут. Зрештою, саме від жінки значною мірою залежить і кар’єрний ріст її чоловіка.

Восьмого Березня ми, ще за радянською традицією, святкуємо Жіночий день. Цього весняного дня представницям прекрасної статі дарують квіти, їм адресують теплі слова привітань. Вшановували жіноцтво і в закарпатській міліції.

З нагоди свята 8 Березня у п’ятницю в УМВС відбулися урочисті збори та святковий концерт. Вітав колегинь начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин.

 У своєму вітальному слові міліцейський очільник краю зауважив, що на плечі жінок лягає набагато більше турбот, аніж чоловіків. Лише жінці Господь дав щастя народження дітей та продовження роду. Від свого чоловіка жінка очікує кохання та радості, від дітей – любові та поваги. «Тож нехай вас, шановні жінки, завжди супроводжує любов у житті!» – сказав Віктор Павлович.

Начальник УМВС зачитав вітальну телеграму на адресу працівниць закарпатської міліції від міністра внутрішніх справ України генерал-лейтенанта Анатолія Могильова.

З нагоди свята усім жінкам-міліціонерам вручили квіти, грошові премії та цінні подарунки. Зокрема, відзнакою МВС України “Закон і честь” нагороджено начальника юридичного відділу УМВС Світлану Щадей, нагородою “За відзнаку в службі” 1 ступеня – Олесю Зейкан з Іршавського РВ УМВС, Почесною грамотою – начальника режимно-секретного відділу УМВС – Ірину Муріну.

А завершилася зустріч святковим концертом, у якому взяли участь народний артист України Петро Матій, молоді виконавці та артисти ансамблю УМВС, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

zakarpatpost.net