Site icon zakarpatpost.net

Менеджер Кличка: бій з Хеєм готовий на 99 відсотків

Вже відомі деякі деталі контракту на бій Кличко – Хей. Зокрема всі доходи діляться порівну і у боксерів немає опції на реванш.

Ймовірність об’єднавчого бою між чемпіоном світу за версіями IBF/IBO і WBO Володимиром Кличком і чемпіоном WBA Девідом Хеєм складає 99 відсотків. Про це заявив менеджер українського боксера Бернд Бенте.

“Імовірність проведення цього бою становить 99 відсотків, – заявив Бенте. – Зараз ми розглядаємо дві дати – 25 червня та 2 липня. В якості місця проведення тримаємо на прикметі стадіони в Гельзенкірхені, Дортмунді і Кайзерслаутерні”.

Як повідомляє Bild, бюджет поєдинку складе близько 25 мільйонів євро. Також вже відомі деякі деталі контракту на бій: всі доходи діляться порівну, немає опції на реванш, якщо Володимир не зможе вийти на ринг, його замінить Віталій.

“Я дуже радий тому, що ми домовилися про організацію цього бою, – сказав Володимир. – Ми з братом з 1996 року мріємо про об’єднання всіх чотирьох чемпіонських титулів. Настав час здійснити цю мрію”.

Нагадаємо, що 5 березня Кличко-молодший вдруге відмінив титульний бій з Дереком Чісорою, який повинен був відбутися 30 квітня в німецькому Маннхеймі.

prosport.tsn.ua

Exit mobile version