Василь Гнатків (“Батьківщина”, Ужгород): “Владі вигідно розбурхувати конфлікт на Верецькому перевалі”

Керівник фракції «Батьківщина» в Ужгородській міській раді, член обласного Комітету Захисту України, член правління ЗОО ВУТ “Просвіта” імені Тараса Шевченка Василь Гнатків прокоментував ситуацію навколо скандалу на Верецькому перевалі:

“Всім мислячим людям зрозуміло, що це штучний конфлікт, роздутий до неймовірності. По-перше, Україні давно пора захищати свої інтереси так, як це робить Угорщина, захищаючи свій національний інтерес.

Тут ми можемо лише повчитися. Але ясно, що цей пам’ятник на тому місці є наругою над українцями, тож і давно було прогнозовано, що конфлікт лише розгоратиметься. А те, що влада настільки “потужно” взялася за розслідування інциденту, арештовуючи навіть члена Закарпатського комітету порятунку України Олега Куцина, свідчить тільки про одне: їм більше нічим звітувати перед народом і центральною владою.

Чому з таким захватом і ажіотажем не торпедується ситуація навколо Солотвина, де село просто йде під землю? Чому така увага не приділяється створенню робочих місць чи виплаті пенсій? Зрозуміло: бо там немає чим похвалитися. Верецьким інцидентом нинішня влада тільки підтвердила свій популістський характер”.

zakarpattya.net.ua