Команда Ужгородської ДЮСШОР привезли “срібло” з міжнародного турніру “Cup Arena City”

Із 5 по 7 березня у Луцьку проходив міжнародний турнір «Cup Arena City», присвячений першій річниці з дня відкриття спорткомплексу.
За звання кращої футбольної команди боролися хлопчики 2001-го та 2002-го років народження. До “Арени сіті” завітало 24 команди з усієї України, а також маленькі футболісти із Польщі та Білорусі. Про вагомий статус змагань свідчило те, що нагороди вручати прийшов відомий український футболіст Владислав Ващук.

У віковій групі 2002-го року у фінальній сутичці зійшлися чернівецька “Буковина” і ужгородська ДЮСШОР. З рахунком 2:1 перемогу святкували буковинці. А от між старшими хлопчаками в головному матчі розігрався захоплюючий трилер. І річ навіть не в тім, що за золото боролися дві волинські команди – луцький “Адреналін” та “Шахтар” з Нововолинська. Те, у якому запалі проходила гра, цілком годиться для Ліги чемпіонів. За відчутної переваги господарів зустріч завершилась нічийно – 1:1. І тут своє воротарське слово у післяматчевій серії пенальті сказав десятирічний Юрій Андрусик. Спочатку він парирував другий за ліком удар, а потім і п’ятий, який виконував його візаві з іншої команди. Сам же Юрко і поставив крапку, майстерно реалізувавши останній шестиметровий. Радості уболівальників не було меж, проте найбільше втішились жінки – маленькі футболісти із кубком в руках на увесь зал довго скандували: “Мами, зі святом! Мами, зі святом”!

Сім’я і Дім