Закарпаття: Центр неформальної освіти “Panonnia” відкриється завтра в Ужгороді

Напрямками навчальних програм стануть мови, туризм та психологія. Директор освітнього центру “Panonnia” Анна Бованенко розповідає: “Наші студенти є нашим обличчям, їхні знання – показником нашої роботи, а ми звикли робити свою роботу якісно. Підібралася молода, але вже досвідчена команда, кожний її член є професіоналом в своїй сфері”.

Зокрема, спочатку центр буде пропонувати своїм студентам англійську, угорську та німецьку мови. Будуть створюватися групи як і для дорослих, так і для дітей. Великою перевагою є маленька група (до 7 чоловік) та спеціально виділені в структурі навчання клуби-спілкування, де студенти зможуть застосовувати свої знання на практиці. Центр перший в Закарпатті підписав прямий договір про підготовку та здачу іспитів TOEFL та IELTS з освітнім центром Grade (м.Київ).
Голова напрямку “Туризм” освітнього центру “Panonnia” завідуючий кафедрою туризму УжНу Федір Шандор каже: “Вперше в Закарпатті ми розробили програми навчання та сертифікації гідів-перекладачів, які будуть дуже актуальні напередодні EURO-2012. Також враховуючи величезну кількість фестивалів в області та великий досвід по їх проведенню, як позитивний, так і негативний, ми розробили систему тренінгів по event-туризму. Хотілося б, щоб кількість переросла в якість”.

З березня починають проводитися курси екскурсоводів, а з початку квітня – тренінги психологічного спрямування. Керівниці напрямку “Психологія” Евеліна Сіра та Людмила Балецька розробили цілісну програму семінарів з позитивної психотерапії на рік, яка орієнтована на розвиток особистої психологічної культури та вирішення індивідуальних соціальних проблем. Також будуть проводитися індивідуальні консультації.

Адреса центру в м.Ужгород вул.Корятовича, 31.

Pannonia.in