Ужгород: Добре знайома городянам аптека №2 працюватиме за іншою адресою

Аптечні справи мають своє продовження в обласному центрі Закарпаття. В ужгородців ще на слуху недавні закриття низки аптек, серед яких і добра знайома містян – аптека №2.

Остаточне рішення про її ліквідацію було прийняте обласними обранцями 25 лютого 2011 року. І ось знову містом ширяться чутки, що така ж доля чекає і єдину справді “Соціальну аптеку” на пл. Корятовича, 17/2.

Проте завідувачка аптеки, провізор Олеся ПЛИСКА поспішає запевнити своїх постійних та потенційних клієнтів, що їхня аптека просто змінює свою адресу. Справа в тім, що приміщення, де нині розташована їхня аптека, викупили, і тепер колективу необхідно знайти нове приміщення, яке б відповідало всім вимогам аптечної діяльності. Це не так уже й просто, але завідувачка переконана, що їм вдасться це зробити.

Пані Олеся каже, що колектив аптеки не має ані найменшого наміру відмовитися від власного проекту – давати можливість і найменш забезпеченим лікуватися, точніше, купувати ліки за прийнятними цінами. А ціни в “Соціальній аптеці” дійсно відчутно нижчі за ціни на аналогічні препарати в інших аптеках. Зокрема, і в тих, які заклично промовляють про те, що саме в них найнижчі ціни.

Колектив аптеки у минулому році створив соціальний проект, метою якого було привернути увагу краян до власного здоров’я. Благородний задум вдалося втілити у цьому фармацевтичному закладі. Прагнучи допомагати малозабезпеченим краянам, в аптеці встановлюються невисокі націнки – з тим розрахунком, аби вдавалося перекривати плату за оренду, комунальні послуги, заробітну плату працівникам та податки. Окрім того, тут часто проводяться різні акції, спрямовані на поліпшення здоров’я та самопочуття клієнтів. Зокрема, проводяться кардіологічні дні, коли кожен може придбати ліки цієї групи практично за цінами виробника. Бажаючі також могли тут безкоштовно перевірити рівень цукру в крові.

Пані Олеся запевняє, що подібні акції продовжуватимуться і надалі. А їх дітище – “Соціальна аптека”, як і раніше, допомагатиме тим, хто цього потребує найбільше, купувати необхідні ліки за прийнятними цінами. Що ж до нової адреси аптеки, про це буде повідомлено у засобах масової інформації.

Тож будьте здорові, краяни! Ваша “Соціальна аптека” залишається з вами.

Оксана ДУДАШ, ФЕСТ, Закарпаття онлайн.БЛОГИ