“Укрпошта” віддячила закарпатській міліції “Власною маркою”

Cаме під такою назвою упродовж листопада-грудня 2010 р. тривала оголошена Укрпоштою акція з доброчинної передплати. Працівники Закарпатської дирекції УДППЗ “Укрпошта” закликали всіх небайдужих людей активно передплачувати періодичні видання для вихованців дитячих соціальних закладів області.

Під час проведення акції завдяки свідомій позиції населення та суб’єктів підприємницької діяльності вдалось передплатити 172 видання на загальну суму 10,4 тисяч гривень для вихованців сиротинців та інших соціальних закладів області, які дозволять дітям, позбавленим батьківського піклування, листати барвисті сторінки газет і журналів, яскравих розмальовок та цікавих кросвордів.

Найактивнішим учасником доброчинної передплати в краї стало обласне управління МВС на чолі з начальником Віктором Русином. Міліція, зокрема, передплатила дитячі друковані видання для кожного вказаного соціального закладу.

Українське державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” вирішило віддячити працівникам правоохоронних органів за небайдужість і виготовило тематичну поштову марку “Власна марка” з логотипом УМВС в Закарпатській області. Але найголовнішою і найдорожчою подякою за благодійність, напевно, стали радісні дитячі очі та посмішки.

“Власна марка” – це марка з купоном, на якому наноситься обране зображення: особисте фото, логотип компанії тощо. Тематика “Власної марки” — різноманітна і відповідає будь-яким уподобанням. У маркових аркушах “Власна марка” розміщується 10, 18 або 22 поштових марок з чистими купонами. Це привабливий комерційний продукт, ефективний інструмент маркетингу для корпоративних клієнтів, іміджевий подарунок до ювілеїв та свят.

За бажанням, до поштової марки тематичної “Власна марка” здійснюється друк зображення на немаркованих конвертах. Здійснити замовлення такої марки можна у відділенні поштового зв’язку Закарпатської дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області