Ужгород: У СК “Іппон” відбувся відкритий міський чемпіонат з боксу

5 березня у СК «Іппон», вперше за 15 років в м. Ужгороді за ініціативи Ужгородської федерації боксу та за підтримки Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради відбувся «Відкритий чемпіонат м. Ужгорода з боксу», метою якого була популяризація боксу та виявлення молодих талановитих спортсменів.

За словами президента Ужгородської федерації боксу Степана Молнара, спрямування молодого покоління до здорового способу життя, що, як відомо, впливає на розвиток людини в суспільстві як особистості.

В змаганнях прийняло участь 13 команд області, серед яких 6 команд з м. Ужгорода; 5 команд з м. Мукачево, команди м. Хуст, м. Берегово, с.м.т. В. Бичків, с.м.т. В. Березний.

Загальна кількість учасників склала 74 чоловіка, серед яких 62 віком від 13 до 17 років та 12 віком від 18 до 21 років.

Перше командне місце зайняла команда Ужгородської федерації боксу, друге зайняла команда м. Мукачева СК “Саммерс”, третє місце посіла команда м. Хуст. В напруженому поєдинку у ваговій категорії 63 кг. відзначився боксер Ужгородської федерації боксу, Дранчак Юрій, який здобув перемогу над боксером збірної команди м.Мукачево, КМС України та призером чемпіонату України, Ганкуличем Віктором із спортивного клубу “Саммерс”.

Варто особливо відзначити й інших призерів: Шістенов Євген (м.Мукачево); Гомба Ростислав (м. Мукачево), Фокен Вадим (м. Хуст), Ступениця Мілан (м.Мукачево), Мамонтов Юрій (с.м.т. В. Березний), Рейті Віталій (м. Мукачево), Білей Михайло (м. Берегово), Шоле Володимир (м. Хуст), Бедь Віктор (Ужгород), Москвічев Антон (Ужгород).

Найяскравішим боєм змагань, який очікували глядачі, став двобій між боксерами Шестипаловим Ігорем, вихованцем УФБ, та Мойш Юрієм (СК “Іппон”), в якому Шестипалов Ігор отримав перемогу нокаутом, посівши 1-ше місце у ваговій категорії до 85 кг.

Ігор Баран, Закарпаття онлайн