Закарпаття: На Мукачівщині мати сховала мертве немовля на горищі

Вважається, що жінки повинні мати материнський інстинкт ще у дитинстві. Але окремим представницям прекрасної статі, як переконує життєвий досвід, такі почуття не властиві.Саме через те і з’являються неблагополучні сім’ї, покинуті у лікарнях або залишені на вулиці діти. Не знати, чи любила свою тримісячну доньку 17-річна жителька одного із сіл Мукачівського району, але недавній випадок, що трапився з нею, змушує сумніватися у цьому. Ця громадянка – з неблагополучної сім’ї і перебувала на обліку в КМСД Мукачівського райвідділу міліції.
 
Можливо, власне у цьому й криється причина її вчинку. А все почалося із розслідування однієї крадіжки. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Мукачівського РВ УМВС затримали жителя одного із сіл району, якого обґрунтовано підозрювали у скоєнні крадіжки. Розмовляючи зі співмешканкою зловмисника, згаданою 17-річною жінкою, стражі порядку з’ясували жахливі факти.
 
Виявляється, у ніч з 6 на 7 березня цього року померла її тримісячна дитина. Але молода мама вирішила нікому про цей факт не повідомляти, а маля «похоронила»… на горищі недобудованого будинку. Співробітники Мукачівського РВ УМВС виявили страшну знахідку у цій будівлі. На тілі немовляти під час поверхневого огляду слідів насильства нібито не виявили.
 
Тож мертве тільце відправили на судмедекспертизу для встановлення причини смерті дівчинки. Горе-матір до з’ясування усіх обставин цього випадку затримали.
 
ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

zakarpatpost.net