Закарпаття: Чопські прикордонники знайшли у німця сім сотень ювелірних виробів із срібла

Прикордонники Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон ювелірних виробів зі срібла.
13 березня  о  6-й годині  ранку до  міжнародного  автомобільного  пункту пропуску  “Тиса”  прибув легковий автомобіль марки „Форд Мондео”. Транспортним  засобом, який прямував  на виїзд з України, керував 40-річний громадянин Німеччини.

Під  час  здійснення  прикордонно-митного  контролю у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо правдивості слів водія, який запевняв, що нічого забороненого  не перевозить. А тому прикордонники вивели транспортний засіб із загального потоку для проведення поглибленого огляду.

В результаті огляду спільною прикордонно-митною групою було виявлено 673 ювелірні вироби зі срібла, вартість яких становить понад 60 тисяч гривень. Дані прикраси знаходилися у двох поліетиленових пакунках, дорожньої сумки, яка знаходилася в салоні автомобіля. Після оформлення відповідних документів вилучені прикраси були передані на склад митниці.

Сергій  Бровко, начальник прес-служби  Чопського прикордонного загону