Закарпаття: Благодійний фонд “Освіта” оголошує конкурс на кращий проект оздоровчого комплексу

Закарпатський благодійний фонд «Освіта» запрошує усіх бажаючих взяти участь у відкритому конкурсі на кращу ідею з будівництва та облаштування оздоровчого комплексу в с. Кобилецька Поляна (урочища Буркут) Рахівського району.

«У Закарпатті не так вже й багато можливості для самореалізації молодих спеціалістів. Наш благодійний фонд дає таку можливість, адже хоч конкурс є відкритим, тобто у ньому може взяти участь будь-хто, та все ж ми орієнтуємося, в першу чергу, на студентську молодь та молодих фахівців у сфері проектування і наданні туристично-рекреаційних послуг. Водночас, наявність профільної освіти в учасників ми не вимагаємо», – зауважив голова правління благодійного фонду Борис Качур.

Щоб взяти участь у конкурсі потрібно зареєструватися, заповнивши і надіславши анкету на пошту fondosvita@gmail.com.

Реєстрація розпочинається з 15 березня 2011 року. З цього ж дня і до 15 травня офіційно можна подавати й ідеї проектів оздоровчого комплексу. Кількість ідейних пропозицій від одного учасника обмежується одним проектом.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 30 травня.

За результатами конкурсного відбору найкращі ідейні пропозиції будуть відзначені трьома преміями:

1-а премія – сума еквівалентна 4000 $;

2-а премія – сума еквівалентна 3000 $;

3-я премія – сума еквівалентна 2000 $;

З рештою умов конкурсу та анкетою учасника можна ознайомитися на офіційному сайті Благодійного Фонду «Освіта»www.fondosvita.com.ua

У разі виникнення додаткових запитань – звертайтеся до прес-служби Фонду, за контактами, вказаними на сайті.