Закарпаття: В обласній прокуратурі створили особливий відділ — “чергову частину”

У складі прокуратури Закарпатської області створено відділ з прийому, опрацювання та аналізу оперативної інформації – так звану «чергову частину».

«У нас є завдання: негайно інформувати Генеральну прокуратуру України про всі важливі події, що трапляються на території області. На Закарпатті таку систему вже було налагоджено. Керівництво прокуратури області отримувало повідомлення про всі суспільно значущі події або злочини. Виходячи з цього, приймалися рішення щодо вживання тих чи інших заходів. Зараз, відповідно до вимог Генеральної прокуратури України, для роботи з оперативною інформацією створено новий відділ», – розповів прокурор області Анатолій ПЕТРУНЯ.

Відділ складатиметься з чотирьох працівників апарату прокуратури області. Протягом цілої доби вони ретельно аналізуватимуть інформацію, що надходить. Події, що мають великий резонанс, беруться під особливий контроль.

Якщо потрібно негайне реагування з боку прокуратури області або Генеральної прокуратури України, інформація одразу ж передаватиметься до керівництва прокуратури відповідного рівня.

Прес-служба прокуратури області