Віктор Янукович збирається найближчим часом відвідати Закарпаття

Як ми уже повідомляли раніше, Президент України Віктор Янукович провів зустріч з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Олександром Ледидою. Під час розмови Глава держави звернув окрему увагу на таке важливе для Закарпаття питання, як здійснення протиповеневої програми.
«Було доручення Кабінету Міністрів щодо продовження фінансування цієї програми… На сьогодні доручення Президента буде виконано. Ми сподіваємося, що ця весна пройде безболісно для Закарпаття, – сказав О. Ледида. – Ми зробили все, щоб підготуватися до різних сюрпризів природи».
Голова Закарпатської облдержадміністрації також детально доповів Главі держави про поточну ситуацію на Закарпатті – соціально-економічний стан регіону, ціни на продукти харчування, на предмети першої необхідності.
Окремо Олександр Ледида закцентував увагу на проблемі вивозу ліса-кругляка і заборони рубок в букових лісах у літній період. Президент пообіцяв відмінити постанову, прийняту урядом Тимошенко Нагадаємо, закарпатські держлісгоспи упродовж півроку залишалися без роботи і зазнавали чималих збитків, а люди залишалися без заробітної плати.
Під час зустрічі також питання роботи гірських митних постів. Це – важлива для краю проблема, адже багатьом підприємцям з Рахівського, Свалявського та Міжгірського районів треба доїжджати на Вилок, Виноградово чи в Чоп, аби оформити декларації на вантажі. Завдяки Віктору Януковичу вдалося владнати і цю проблему. У найближчі дні робота цих постів буде відновлена.
Олександр Ледида залишився задоволений зустріччю з Президентом, адже вдалося вирішити одразу кілька важливих для краю питань. Керівник краю повідомив, що Віктор Янукович збирається найближчим часом відвідати Закарпаття.

Прес-центр ОДА