Ужгород: Боздоський парк веснує

У Боздоському парку Ужгорода триває вирубка чагарників й аварійних дерев, розпочата ще взимку. Зараз уже очищено понад півкілометра прибережної смуги близь підвісного мосту. В останні дні робітники “пішли” й на кількасот метрів углиб заростей, очищуючи парк.

Тим часом у парку з’явився новий мешканець – молода кобила Лада. Адміністрація організовуватиме ознайомчі екскурсії територією парку верхи, а доріжками алей “Боздошу” Лада возитиме фаетон – для розваги ужгородців та гостей міста.

Дерева, які були визначені лісівниками для спиляння, відтак сортуються. З деревини у парку виготовлять лавиці, гойдалки і зроблять альтанки. Доки ж триває весняне прибирання, очищення зеленої зони, у парку складають плани, – каже директор парку Максим Богодист.

Так, незабаром беруться за облаштування майданчику для волейболу на піску, поля зі штучним покриттям для міні-футболу. Також адміністрація парку веде переговори з людьми, котрі виступили з ініціативою облаштувати майданчик для тренування собак, – повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі міської ради.

zakarpatpost.net