Закарпаття: В Ужгородській міськраді вітали комунальників та працівників сфери послуг

З нагоди професійного свята в Ужгородській міськраді вітали найкращих комунальників та працівників сфери послуг. Адже цієї неділі Україна відзначає День працівників комунального господарства та побутового обслуговування.

Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов подякував цим людям за їхню нелегку працю, наголосивши, що саме від її роботи і залежить комфорт ужгородців. «Те, що ви робите щодня – дуже потрібно людям і дуже позначається на житті кожного ужгородця. Робота комунальників – певно, найважча, і не всі розуміють, що ця справа – чи не найважливіша для життєдіяльності міста. Часом вам доводиться працювати, зціпивши зуби. Я дуже вдячний за вашу працю і бажаю вам не тільки всіх людський гараздів, але й – щоденних подяк ужгородців. Заслужених!», – сказав Віктор Погорєлов.

Відтак вручав грамоти від обласного управління житлово-комунального господарства, подяки Закарпатської облради, обкому працівників ЖКГ та, звісно, грамоти Ужгородської міської ради кращим представникам галузі. Ключової для міського господарства. До відзначених належать як управлінці і спеціалісти відповідних структур, підрозділів комунальних підприємств, так і бухгалтери, водії, озеленювачі, машиністи спецтехніки, слюсарі, сантехніки, електрики, прибиральники…

«Усього в галузях комунального господарства і сфери послуг в Ужгороді працює близько 5 тисяч людей і, дякуючи за роботу вам, я вітаю кожного з них!», – зазначив мер, вшанувавши, звісно, і представників сфери побутового обслуговування. Грамоти міськради отримали ті, хто найкраще сприяє, аби наше щоденне життя було комфортнішим, і цьогоріч це були переважно приватні підприємці, котрі працюють у сфері побутових послуг, – повідомила Інтернет-виданню zakarpatpost.net прес-служба Ужгородської міськради.

zakarpatpost.net