Закарпаття: На Кубку області ФК “Середнє” екзаменуватиме ужгородський “Овертайм”

Зіграно чергові поєдинки на Кубок Закрапатської області з футболу. У наступний  етап пробились і середнянці, які  в основний час у Виноградові  мирно розійшлись з місцевим «Севлюшем» – 1:1, але були влучнішими у післяматчевих пенальті – 2:4.

Рахунок у другій половині гри відкрив Соскида (1:0), однак за 3 хвилини до кінця господарі зрівняли результат (1:1). У нас майстерно виконали одинадцятиметрові Стегура, Горзов, Мирончук і Товт, а от новобранець Підгайний помилився. Виручив кіпер Ян Ковач, який парирував один з ударів виноградівців.

Наступний раунд для наших  футболістів  проходитиме на стадіоні ГРК «Камелот»  у неділю, 20 березня (поч. о 14.00), де вони зустрінуться з «Овертаймом». До речі, новостворена команда обласного центру пройшла далі теж лише завдяки більш вдало пробитим одинадцятиметровим – 3:4. Адже після фінального свистка судді у Вільхівці рахунок був нічийним – 3:3. Правда, рефері вилучив з поля трьох тячівців. А лідирували гравці місцевого клубу – 3:1. Проте відтак ужгородці зібрались із силами й на останній доданій хвилині вирівняли результат.

Сюрпризом туру стало «прощання» з Кубком «Берегвідейка», який у Волівці не зміг здолати  опір місцевих «Карпат» – 1:1. А в  серії післяматчевих пенальті фортуна була на боці горян – 6:5. Порадував також ФК «Ужгород», який на чолі з головним тренером Михайлом Іваницею на штучному полі стадіону в Кам’яниці розгромив ясінянську «Говерлу» – 4:0.

“Вісті Ужгородщини”