Закарпаття: 27 березня у Рахові відбудеться перший Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків

Змагання проводитимуться серед спортсменів 1997-1998,1999 року народження з 25 по 27 березня і зберуть спортсменів з усієї України. Організатори зазначають, що попередня кількість учасників вже становить близько 150 чоловік.
До участі в турнірі запрошуються боксери зі спортивним розрядом не нижче ІІ юнацького та у відповідних вагових категоріях: 38,5; 40; 43; 44,5; 50; 52 кг. Боксери інших вагових та вікових груп до участі в змаганнях не допускаються. Чемпіонат проводиться відповідно до діючих правил АІВА. До складу команд-учасників входитимуть 8 боксерів, 1 тренер і 1 суддя.

Мета змагань:

– пропаганда та розвиток боксу в Закарпатській області;
– підвищення спортивної майстерності юних боксерів;
– розвиток дружніх взаємовідносин між спортсменами з різних областей України.

Перший Всеукраїнський турнір з боксу проводиться за підтримки Закарпатської обласної організації політичної партії «УДАР». Загальне керівництво змаганнями здійснюється відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Рахівської райдержадміністрації та Рахівською районною ДЮСШ. Безпосередньо керуватиме проведенням турніру  Головна суддівська колегія.

Нагородження призерів відбуватиметься наступним чином: 8 – І місць, 8 – ІІ місць і 8 – ІІІ місць.

Спортсмени, які зайняли призові місця у відповідних вагових категоріях будуть нагороджені дипломами та медалями. Також найсильніші з-поміж юних боксерів зможуть отримати приз за найкращу техніку і приз за волю до перемоги.

Попередні заявки подаються спортсменами до 20 березня 2011 року, а персональні – до мандатної комісії в день приїзду під час зважування.

Змагання проводяться: У м.Рахів з 25 по 27 березня 2011 року в районному Будинку культури, вул. Миру, 16.

День приїзду та зважування 25 березня з 10 до 12 години в Рахівській районній ДЮСШ.

Початок змагань 25 березня о 15:00 за київським часом.

Фінал відбудеться 27 березня о 12:00.