Закарпаття: Подаровані Віктором Балогою сакури висаджують у його рідному Мукачево

За ініціативи обласної організації Єдиного Центру на Закарпатті триває весняна Толока. Єдиноцентристи краю розпочали заходи з благоустрою і озеленення населених пунктів та закликають мешканців міст і сіл долучитися до впорядкування вулиць, прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків.
Одними із перших на заклик відгукнулися мукачівці. Рішенням міської влади тут щотижня буде проводитися  загальноміська Толока. Як зазначив заступник міського голови, очільник місцевої організації Єдиного Центру Михайло Лабош, основні зусилля скерують на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, очищення  й приведення в належний санітарний стан вулиць,  узбіч автошляхів, кюветів, зелених зон тощо. І звичайно ж масово висаджуватимуть дерева й  декоративні чагарники. Минулої п’ятниці цю роботу вже розпочали. Вздовж вулиці Ужгородської висадили молоді саджанці сакури. Їх подарував місту Лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

За словами Михайла Лабоша, в попередні роки в Мукачеві стараннями єдиноцентристів вже були висаджені сотні молодих кленів, берізок, горіхів, ялинок та інших саджанців. Нині ця чудова традиція озеленення рідного міста продовжується. Й невдовзі на міських вулицях, в парках і скверах  з’явиться ще більше нових саджанців.

Загалом, наголосив керівник секретаріату Закарпатської обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба, до весняної Толоки долучаться активісти усіх територіальних організацій партії. Адже такі  масові заходи з благоустрою допомагають зберегти та примножити зелені насадження, поліпшити естетичний та санітарний стан міст та сіл краю, дозволяють кожному мешканцеві долучитися до турботи про навколишнє середовище.

Єдиний Центр, Закарпаття онлайн.БЛОГИ