Закарпаття: Українські митники у “Фіаті” румунки знайшли сховок із контрабандними сигаретами

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, в міжнародному пункті пропуску «Дякове» на українсько-румунському кордоні прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів при виїзді з України в авто «Fiat Punto» 42-річної громадянки Румунії під час здійснення огляду транспортного засобу за допомогою технічних засобів прикордонного контролю було виявлено 80 пачок прихованих сигарет марки «LD» , «Пріма Люкс» та «NEXT» вітчизняного виробництва.
Виявлені тютюнові вироби знаходились в пустотілому просторі кузова під  передніми сидіннями транспортного засобу. Доступ до прихованих сигарет став можливий після демонтажу передніх сидінь транспортного засобу та зняття декоративного покриття.

У зв’язку з тим, що громадянка Румунії намагалася незаконно вивезти контрабандний товар, використовуючи конструктивні особливості свого транспортного засобу, легковий автомобіль “Fiat Punto” було вилучено разом із сигаретами.

Загальна вартість затриманої контрабанди становить близько  41 тис. грн..

Вилучений легковий автомобіль “Fiat Punto”, як засіб  для незаконного переміщення товарів через державний кордон було передано представникам митниці.

Едуард Стеблюк, прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону