Ігор Гамула: “Нам не слід дивитися на інших, а потрібно брати своє”

Нарешті після тривалої зимової паузи до нас повертається великий футбол. Незабаром ужгородське «Закарпаття» у рамках 22 туру приймає білоцерківський «Арсенал». За кілька днів до поєдинку наставник ужгородців Ігор Гамула відповів на кілька запитань журналіста клубної прес-служби.

–         Ігоре Васильовичу, як оцінюєте підготовку команди до другої половини сезону?

–         Загалом провели досить непогані три збори. В Ужгороді, Туреччині та Євпаторії. З них турецький навчально-тренувальний збір видався найкращим – всі заплановані тренування та матчі вдалося провести. Через складні погодні умови, в Євпаторії випав сніг і сильно похолодало, дещо змазаним вийшов заключний третій збір.

–         Що скажете про кадровий потенціал колективу, про новачків, які поповнили лави «Закарпаття» у міжсезоння?

–         Всі новачки нам підійшли, вони футболісти хорошого рівня – І.Чучман, Є.Мелікян, А.Муховіков, С.Нудний, В. Олефір. Повернулися до нас А.Трішовіч та С.Давидов –  повинні допомогти вирішити поставлені перед нами завдання.

–         Що скажете про те, що перший матч «Закарпаття» зіграє в Мукачеві?

–         Гадаю, грати на полі в Мукачеві – це великий мінус для команди, , адже «Закарпаття» – ужгородська команда. Саме тут у нас є власні вболівальники, віддані фани, які підтримують команду і грати в іншому місті по відношенню до них буде некоректним. Сподіваюся, що в майбутньому все вирішиться і незрозумілі «розбірки» нарешті завершаться.

–         В тому, що «Закарпаття» здобуло перші залікові бали без бою – це добре для команди?

–         З однієї сторони добре, що є три очки в активі, а з іншого боку велика перерва між іграми може розхолодити футболістів.

–         На вашу думку, хто буде головним конкурентом для нас у цій частині першості?

–         Претендентів поки багато. Свого останнього слова ще не сказали «Сталь», «Кримтеплиця», «Буковина», порадував перемогою «Львів», нічого вже не кажу про «Чорноморець» та «Олександрію». Нам не слід дивитися на інших, а потрібно брати своє і в кожній грі грати лише на перемогу.

–         Які побажання для вболівальників від Ігоря Гамули?

–         Підтримуйте нас. Нам дуже приємно, що маємо таких відданих уболівальників і хочемо, щоб ви й надалі були з нами. В свою чергу будемо радувати вас хорошою грою.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»