Проща матерів Закарпаття відбудеться на Іршавщині 21 травня

“Матері в молитві” щиро запрошують всіх матерів, священиків, вірників поєднати свої молитви за щасливе майбутнє усіх дітей світу на другій Прощі матерів Закарпаття, під час якої відбудеться черговий 5-й з’їзд спільноти. 21 травня 2011 р.Б., з благословення владики Мілана, у с. Доробратово Іршавського району відбудеться п’ятий з’їзд спільноти „Матері в молитві” Мукачівської греко-католицької єпархії.

Рух „Матері в молитві”, де матері з усього світу, з’єднавшись у молитві, вимолюють ласки для дітей, створено волею Всевишнього. Знаючи, що Господь просить приходити до Нього через Марію, яка найкраще може зрозуміти болі і тривоги матерів, тому що сама у важких терпіннях стояла під Хрестом Свого Сина, спільнота „Матері в молитві” Мукачівської греко-католицької єпархії вже традиційно проводить свої з’їзди у травні – місяці особливого почитання Небесної Покровительки, Заступниці, Посередниці – Матері всіх матерів.

Рух „Матері в молитві” об’єднує матерів, які збираються для спільної молитви один раз на тиждень у будь-який вибраний день, моляться не лише за своїх дітей, але за дітей усього світу, за всі українські родини, державу, владу, Церкву, єпархію, священиків, краще майбутнє українського народу та духовну єдність всіх матерів.

Довідка

В Україні спільнота є частиною міжнародної спільноти, яка виникла у 1995 р.Б. і тепер існує майже в 100 країнах світу. В Мукачівській греко-католицькій єпархії спільнота „Матері в молитві” діє у 200 парафіях із загальною кількістю понад 4 тисяч матерів, які щодня

То ді ж, 21 травня 2011 р.Б.,  у с. Доробратово Іршавського району у церкві св. Миколая відбудеться П’ятий з’їзд спільноти „Матері в молитві” Мукачівської греко-католицької єпархії.

Програма проведення з’їзду:

8.00 – Реєстрація
9.00 – Молитва спільноти “Матері в молитві”
10.30 – Вервиця з розважаннями
12.00 – Архієрейська Божественна Літургія
14.00 – Обід
15.00 – Хресна Дорога Ненародженої Дитини
16.00 – Акафіст до св. Миколая
17.00 – Вечірня; закриття Прощі.

Закарпаття онлайн