Закарпаття: Керівники Берегівщини провели прийом громадян

Цього вівторка, 22 березня 2011 року, заступник голови Берегівської районної ради Адальберт Браун, перший заступник голови РДА Степан Медвідь та начальник відділу освіти райдержадміністрації Василь Лендєл провели прийом громадян у с. Запсонь.
Під час прийому мешканці населеного пункту звертались до керівників району з найрізноманітнішими проблемами. Лівія Давід, керівник будинку культури наприклад просила посприяти ремонту — в першу чергу даху — закладу. Стосовно цього питання Степан Медвідь зазначив, що в разі наявності кошторису район звернеться до керівництва області з проханням виділити необхідні для цих робіт коштів. Пообіцяв також, що будучи депутатом облради і він буде лобіювати інтереси мешканців с. Запсонь. Адальберт Браун додав, що обов’язковою умовою є наявність власної долі, грошей. Стосовно останніх сільський голова Василь Бочкай запевнив присутніх, що до 30 тисяч гривень відокремили на ремонт закладу культури.

Керівник дитячого навчального закладу Мелінда Горват клопотала про відкриття третьої групи. Василь Лендєл порадив створити сезонну групу, адже це економія коштів, до того ж в осінньо-зимовий період багато з батьків знаходиться вдома, тож самі можуть доглядати за дітьми до п’яти років. Останні, звичайно, повинні ходити в садочок.

Представник місцевого цегельного цеху Андрій Сабов скаржився на низький попит на продукцію свого підприємства. Очільники району звернули увагу на необхідність кращого маркетингу, реклами продукції, адже трапляється, що на будівництва Берегівщини цеглу завозять з інших районів. Пообіцяли також посприяти пошуку інвесторів для цеху.

Головний лікар амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Еріка Мільо просила допомоги для ремонту системи водопостачання цього закладу, вирішенні інших питань. Керівники району пообіцяли вже найближчими часом вжити заходів для вирішення проблем амбулаторії ЗПСМ.

Під час прийому громадяни також порушили й інші питання, зокрема встановлення у населеному пункті банкомату, на які керівники району дали вичерпні відповіді.

Прес-служба Берегівської районної ради