Закарпаття: На Виноградівщині відбудеться акція “Чистий берег – чиста Тиса”

15 квітня 2011 року у Виноградівському районі Закарпаття буде проведено акцію під назвою «Чистий берег – чиста Тиса».  Її ініціатори прагнуть привернути увагу дорослих і дітей до проблем забруднення річок та берегів, змінити ставлення молоді і представників старшого покоління до оточуючого нас довкілля, а особливо річки Тиса,  навчити їх відпочивати на природі, при цьому не наносячи їй шкоди.
Адже, забруднюючи навколишнє середовище побутовими відходами, сміттям, ми можемо опинитися в ситуації, коли нам не буде куди вийти відпочити  у вихідний чи інший вільний від роботи час.

Ініціаторами акції пропонується кожному мешканцю району зробити посильний внесок в очистку берегів Тиси від побутового сміття, залишеного як нами, туристами так і принесеного водами річки з сусідніх районів Закарпаття. Для цього запрошують батьків разом з дітьми, молодь, підприємців, працівників усіх сфер діяльності, пенсіонерів  взяти активну участь в очистці берегів річки Тиси. До слова, ініціатором акції виступила місцева держадміністрація.

Виноградів.ІНФО