Помер відомий російський співак Олександр Барикін

Відомий співак, музикант і композитор Олександр Барикін помер у суботу на 60-му році життя під час гастролей в Оренбурзі.

“Години півтори-дві тому він помер у реанімації в Оренбурзі – повторний інфаркт”, – повідомив у суботу, представник артиста Олександр Сидоренко. За його словами, поки питання з похоронами не вирішене.

“Зараз вихідні. Плануємо ховати його в Москві на третій день, за православним звичаєм. Поки ж треба забрати тіло з Оренбурга”, – сказав представник артиста.

У середині січня Барикін опинився в лікарні Брянську в кардіології. У лікарню популярного співака, гітариста і композитора, автора хіта Букет доставили на кареті швидкої допомоги у важкому стані. Потім співак пішов на поправку і був виписаний.

У Брянську Барикін проводив багато часу, так як у нього в цьому місті була студія. Він навіть написав гімн футбольної команди “Динамо” – Брянськ. Крім того, Брянськ – батьківщина його другої дружини, розрив з якою співак важко переживав.

Народився Барикін в селі Березово Тюменської області 18 лютого 1952. Кілька років потому сім’я переїхала в Підмосков’я, де Барикін закінчив музичну школу в Люберцях. У 1973 році, як повідомляється на сайті співака, він став учасником ВІА Москвичі, через рік перейшов у Веселі хлопці, де працював до 1976 року, а потім два роки грав у сочинському ВІА Перли. Після чого Барикін створив групу Карнавал, яка проіснувала більше 30 років.

Барикін написав понад 400 пісень, добре відомі його хіти Букет, Незнайомка, Аеропорт.

І як стало відомо, поховають співака у вівторок у Москві.

ua.korrespondent.net