Закарпаття: Обласний військкомат підбив підсумки осіннього призову-2010 та визначив завдання весняного призову-2011

У вівторок, 29 березня, в обласному військовому комісаріаті підбивали підсумки осіннього призову 2010 року та визначали головні завдання на весняну призовну кампанію-2011. Участь у заході взяли голова обласної призовної комісії, заступник керівника краю Іван Качур, голови районних та міських призовних комісій, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів, медики.
Закарпатський військовий комісаріат разом з Львівським та Волинським визнано найкращими в Західній Україні. Восени 2010-го до лав Збройних сил України відправили 770 закарпатських юнаків. Призовна кампанія пройшла своєчасно та якісно. Найкраще спрацювали Хустсько-Міжгірський та Іршавсько-Виноградівський об’єднані військові комісаріати. Натомість, не виконали поставлених завдань на Тячівщині та Ужгородщині.
Наразі, триває підготовка до весняного призову-2011. Голова обласної призовної комісії Іван Качур та обласний військовий комісар Михайло Ферко озвучили основні завдання кампанії. Обласному управлінню охорони здоров’я доручено залучити до медкомісій досвідчених медиків. Прохання до правоохоронців – звертати особливу увагу на факти ухилення від призову, забезпечуючи відповідні міри. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту організовуватиме молодіжні спартакіади з військово-прикладних видів спорту.
– Прошу кожного відповідально поставитися до роботи та забезпечення виконання поставлених завдань, – підсумував Іван Качур.

Прес-центр ОДА