Ужгород: Обласна комісія назвала сумлінних платників податків — претендентів на перемогу у Всеукраїнському рейтингу

Напередодні, 29 березня 2011 року, відбулося чергове засідання комісії з визначення претендентів на перемогу у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків». Члени комісії повинні були обрати із 28 кандидатів переможців на обласному етапі конкурсу. Варто зазначити, що сьогоднішній зустрічі передувала серйозна робота із перевірки всіх даних, зазначених у заявках, а згодом і відбору кандидатів.
До уваги, найперше, брався внесок кожного учасника конкурсу щодо наповнення бюджету, а саме сума сплачених податків за минулий рік, кількість створених робочих місць на підприємстві та рівень заробітної плати, участь у соціальних програмах і благодійних акціях. Зверталася увага й на актуальність виду підприємницької діяльності для національної економіки в цілому і Закарпаття зокрема.

Члени комісії, а сьогодні були присутні, зокрема, голова ради ТВ АППУ Марта Волощук, Голова ДПА в області Василь Іванчо, перший заступник голови ОДА Іван Бушко, начальник головного фінансового управління ОДА Петро Лазар, заступники голови ДПА в області Еріка Васкова та Микола Бутенко, заступники голови ради ТВ АППУ,  депутати обласної ради Мирослава Каламуняк та Володимир Гісем, заступник головного редактора газети «Новини Закарпаття» Іван Чоповдя та директор ТВО інформаційних та суспільно-аналітичних програм ЗОДТРК «Тиса-1» Тетяна Вашаргелі, після жвавої дискусії визначили 9 переможців обласного етапу рейтингу, кандидатури яких обласна комісія подасть на розгляд Вищої рейтингової комісії. Загалом участь у конкурсі взяли 28 претендентів у 5-ти із 10 номінацій.

Під час обговорення з’ясувалося, що показники ще кількох претендентів, зокрема їх внесок у наповнення державної скарбниці та розвиток краю, є дуже близькими до результатів переможців. Тож члени комісії прийняли рішення відзначити і їх заохочувальними  нагородами.

Церемонія нагородження переможців обласного етапу відбудеться наступного місяця.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області