Гурченко померла, коли дивилась кіно про себе

Людмила Гурченко дивилась фільм про себе, аж раптом їй стало погано. Чоловік Сергій Сенін намагався її вратувати та так і не зміг.

У середу ввечері, 30 березня, не стало Людмили Гурченко. Народна артистка померла вдома – за словами лікарів, у неї стався серцевий напад. Людмила Марківна померла, коли дивилась кінострічку про себе.

“Люся померла миттєво, – розповів Дмитро Гордон, який близько дружив з актрисою. – Сергій Сенін (чоловік Гурченко. – Авт.) розповів, що вони як раз дивилися музичний фільм про Людмилу Марківну. І на третій пісні їй стало погано, почала задихатися… Сергій Михайлович кинувся на кухню за валокордином… Людмила Марківна померла в нього на руках… Він їй і штучне дихання намагався робити, і непрямий масаж серця… А швидка приїхала лише хвилин через сорок”.

Нагадаємо, нещодавно Людмила Марківна зламала шийку стегна, коли гуляла з собаками. Напередодні 8 березня актриса повернулася додому, хоча і пересувалася лише за допомогою спеціальних ходунків. Але важкої травми і операції під загальним наркозом серце Гурченко все ж таки не витримало, та й численні пластичні операції не могли не позначитися.

Поховають актрису, імовірно, в неділю, 3 квітня, на Новодівичому або Ваганьковському кладовищі Москви.

tsn.ua