Закарпаття: 1 квітня у Мукачеві планують висадити 400 дерев

На виконання розпоряджень Мукачівського міського голови Золтана Ленд’єла «Про благоустрій міста Мукачева та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території міста» та «Про проведення місячника по благоустрою, озелененню та санітарній очистці міста», повідомили у відділі з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.
1 квітня, у п”ятницю, працівниками міськвиконкому та комунальними службами міста планується висадити 300 дерев у парку Перемоги ( дуб, бук, граб, береза, модрина), 100 дерев на території бувшого кладовища у мікрорайоні “Паланок”.
Окрім цього, у рамках єдиного санітарного дня з очищення території міста, буде здійснюватися прибирання набережної річки Латориці.
Заступник міського голови, голова комісії по організації і проведенню місячника по благоустрою і санітарній очистці міста Ігор Запотічний закликав мешканців міста, працівників підприємств, установ та організацій активніше долучатися до прибирання прилеглих територій, внести свій посильний вклад у чистоту міста.

Прес-служба обласної ради