Закарпаття: Міліція виявляє крадені машини

Крадіжки машин залишаються одним із найбільш поширених злочинів. І хоча на Закарпатті з цим великої біди в останні роки не спостерігається, все ж і в нас час від часу такі факти мають місце. Зазвичай викрадені “колеса” виявляють під час рейдів інспектори ДАІ та працівники реєстраційних відділів.
Зокрема, в Ужгороді наряд ДАІ зупинив “дев’ятку”, за кермом якої перебував 41-річний житель Мукачівщини. Водій керує автомобілем по дорученню, а попередній власник проживає в Ужгороді. Коли машину перевірили за базою даних “Угон”, з’ясувалося, що ця “дев’ятка” розшукується Інтерполом як викрадена ще з 2002 року. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик для з’ясування обставин справи, документи у водія вилучено.

Інший крадений автомобіль–джип “Тойота РАВ-4” виявили тячівські “даішники”. Молода жителька одного з сіл району звернулася в підрозділ ВРЕР для реєстрації 4-річного джипа “Тойота”, що стояв раніше на обліку в Ужгороді. Надані жінкою документи викликали в правоохоронців сумнів, а під час перевірки зясувалося, що згідно бази даних Інтерполу цей джип рахується в розшуку. Перевірка за даними фактами триває.

zak-umvs.gov.ua