Закарпаття: В Ужгороді відбулася виїзна нарада міжвідомчої робочої групи за участі міністра МНС Віктора Балоги

Закарпаття з робочим візитом відвідав Міністр МНС Віктор Балога та Голова державного агентства водних ресурсів України Василь Сташук.
Першого квітня в Ужгороді відбулася виїзна нарада міжвідомчої робочої групи представників центральних та місцевих органів виконавчої влади за участі Міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги та Голови державного агентства водних ресурсів України Василя Сташука.

Члени робочої групи вивчили стан виконання заходів, передбачених Програмою комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 роки та ознайомилися з перспективами розвитку автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС – «Тиса».

Перебуваючи на Закарпатті посадовці оглянули протипаводкові споруди у населених пунктах: Вари – Берегівського району, Бобове, Текове – Виноградівського, Крива та м. Хуст – Хустського району та відповіли на численні запитання представників центральних та регіональних ЗМІ.

Також Віктор Балога та Василь Сташук привітали з нагоди 80-тиріччя працівника Закарпатського обласного виробничого управління по меліорації і водному господарству Миколу Літвінова, нагородивши Миколу Дмитровича відзнакою МНС України та цінним подарунком.

Центр пропаганди УМНС України у Закарпатській області