Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Сергій Федака про Угорщину; Що хочуть бухгалтери Ужгорода від Януковича?

А ще у суботньому номері газети Вас зможуть зацікавити події, що сталися на цьому тижні у Закарпатті, Україні та світі, кримінальні новини краю, погода на наступний тиждень, телепрограма та багато цікавих новин. Шукайте газету «НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти». Із щоденника Сергія ФЕДАКИ… СИМВОЛИ
У сусідній державі прибрали з її офіційної назви слово «республіка». Була Угорська Республіка – стала просто Угорщина. Так коротше, економніше, хоча для передруку численних бланків, зміни табличок все ж доведеться витратитися. Форинти ніби вирішили не змінювати, все одно врешті-решт переходити на євро. І все ж питання про глибинну суть такої гри із словами залишається. Нам би їхні проблеми. Хоча щось подібне накопичилось і у нас. Фахівці із символіки доводять, що синьо-жовтий прапор має нещасливе поєднання кольорів, а щасливе поєднання – у жовто-блакитному. От якщо поміняти, тоді ми заживемо нарешті нормально.
Детальніше роздуми професора УжНУ Сергія Федаки читайте у №14 газети «НЕДІЛЯ» від 8 квітня 
 
У Вилоку бились та стріляли в сільському кафе
Ця подія стала справжньою сенсацією для тихого провінційного закарпатського селища Вилок на Виноградівщині. Про неї “гудів” ледь не весь район. Ще б пак: не щодня ж у сільській глибинці, де життя тихе та розмірене, влаштовують в обідню пору стрілянину! Самі учасники інциденту, точніше потерпіла сторона, відразу й не второпали, що все відбувається з ними насправді. Складалося враження, ніби хтось знімає примітивний фільм-бойовик.
Детальніше про стрілянину у Виноградівському районі читайте у №14 газети «НЕДІЛЯ» від 8 квітня 
 
Відкритий лист Президенту України Клубу бухгалтерів Ужгорода
Пане Президенте. Звертаємось до Вас як гаранта додержання Конституції України та її законів всіма органами державної влади та органами місцевого самоврядування. За Вашою підтримки в Україні передчасно народилася дитина – Податковий кодекс України. Коли народжується недоношена дитина, батьки оточують її постійним піклуванням. А «батьки» Податкового кодексу (керівництво Кабінету Міністрів України, Мінфін, ДПА України та інші державні органи найвищого рівня) кинули його фактично напризволяще. Та й ще виявилися першими порушниками і Конституції України, і норм кодексу.
Весь текст звернення читайте у №14 газети «НЕДІЛЯ» від 8 квітня 
 
Мукачівська Православна Єпархія створила два нові медіа-проекти
Другий місяць поспіль, милістю Божою, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, інформаційний відділ Мукачівської Православної єпархії втілює у життя два нові духовно-просвітницькі медіа проекти, – повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі єпархії.
Детальніше про творчі задуми єпархії читайте у №14 газети «НЕДІЛЯ» від 8 квітня

nedilya.at.ua