Закарпаття: У Мукачеві стався розбійний напад на «АЙ-БІ-І-БАРВУ»

Через незачинені вхідні двері молоді люди зайшли в приміщення бухгалтерії і, погрожуючи працівниці, відкрито викрали гроші в сумі 170 гривень. На той момент більшої суми у бухгалтерії не було. Заволодівши майном, хлопці зникли у невідомому напрямку.
6 квітня цього року о 15.40 в чергову частину Мукачівського міського відділу міліції на телефон 102 надійшло повідомлення  про те, що троє невідомих осіб увірвалися на територію складів «Спільного американсько-українського підприємства у формі ТОВ «АЙ-БІ-І-БАРВА», які знаходяться на вулиці Крилова. Через незачинені вхідні двері молоді люди зайшли в приміщення бухгалтерії і, погрожуючи працівниці, відкрито викрали гроші в сумі 170 гривень. На той момент більшої суми у бухгалтерії не було. Заволодівши майном, хлопці зникли у невідомому напрямку.

Співробітники міліції звертаються до всіх свідомих громадян з проханням допомогти встановити особи зловмисників і місце їхнього перебування. Розшукувані – середньої худорлявої статури, зріст 170-180 см. Були одягнуті в чорний спортивний одяг. Один із зловмисників мав кросівки білого кольору.

Працівники міліції Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією з приводу розбійного нападу, звертатися за телефонами: (03131) 2-23-32, 2-31-51 – «Телефон довіри» або 102. Анонімність повідомлень та винагорода гарантується.

zak-umvs.gov.ua