США розсекретили документи про падіння НЛО в 1947 році

ФБР розсекретила документи про таємниче падіння НЛО у містечку Розуелл в 1947 році (США, штат Нью-Мехіко). Ця місцевість стала відома на весь світ завдяки чуткам про літаючу тарілку, що впала там у 1947 році.

Надбанням громадськості стали тоді фотографії останків інопланетянина і відео “Розтин прибульця”, датований 1947 роком.

Численні скептики висміювали всі ці чутки про НЛО, але тепер поціновувачи паранормальних явищ мають реальні докази.

Адже в розпорядженні поціновувачів НЛО з’явився офіційний документ, що підтверджує, що  агент ФБР (його ім’я навіки залишиться у таємниці) повідомив про незвичайну знахідку.

Чоловік виявив в пустелі три літаючі тарілки, де лежали тіла людиноподібних істот зростом всього один метр. Ймовірною причиною катастрофи “повітряного судна” космічних “гостей” називається дія наземних радарів.

Секретний документ навряд чи можна вважати доказом існування позаземних цивілізацій, але те, що уряд США в середині XX століття виявив підвищений інтерес до південної частини країни, можна стверджувати напевно.

Нагадаємо, історія з інопланетянами почалася 3 липня 1947, коли місцевий фермер почув вночі гуркіт грому і побачив спалах світла.

Вранці він виявив зникнення овець у загоні. Кинувшись на пошуки домашніх тварин, він нібито наткнувся на пустир, засипаний чимось блискучим. Незрозумілу субстанцію він занурив в джип і відвіз додому.

Через кілька днів у містечку поповзли чутки про візит позаземних істот, які одразу ж підхопили репортери і роздули справжню сенсацію.

tsn.ua