Закарпаття: «Біемме Україна» знову розпочинає свою роботу на Іршавщині

Працювала собі людина, розвивала свій бізнес.  Завдяки його підприємству 300 іршавчан отримало роботу. І ось, виникають труднощі об’єктивного та суб’єктивного характеру пов’язані, як з кризою так і з відношенням місцевої влади до підприємця.

Як наслідок – роботу припинено, людей звільнено. Але чому в інших містах Закарпаття, закордонні підприємці не позакривали свій бізнес і не зважаючи на кризу продовжували працювати? Саме ці та інші питання стали предметом розмови голови РДА В.І. Феєра та міського голови С.С.Бобика з італійським підприємцем Бертінато Мауріціо. 

В ході зустрічі керівника району і міста, було наголошено, що буде зроблено все у межах чинного законодавства, щоб не заважати в роботі і допомагати відновленню і нормальному функціонуванню даного підприємства, в тому числі і по питанню перевірок з боку контролюючих органів. 

Італійський підприємець вислухавши пропозиції та прохання нової влади планує повернути свій бізнес у Іршаву, та розпочати роботу. 

Це вже не перша зустріч керівників району і міста з підприємцями, щодо відновлення або створення нових робочих міст в м. Іршава. Три тижні тому відбулася розмова із керівництвом СП «Сандерс – Іршава ГмбХ». Було досягнуто домовленість про поетапне відновлення роботи колишньої ткацької фабрики, і створення до кінця року 150 – 200 робочих місць, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net в Іршавській РДА.

Про подальший розвиток подій в цьому напрямку ми інформуватимемо вас додатково. Хочеться вірити, що станеться так, як планується.

zakarpatpost.net