Закарпаття: У навчальному центрі УМВС “Шипка” молоді міліцейські кадри присягали на вірність народу

Багатотисячний міліцейський колектив потребує постійного оновлення. У зв’язку з цим  в закладах освіти системи МВС  проходить  безперервна підготовка молодих кадрів. На Закарпатті міліцейські кадри готують   в навчальному центрі УМВС “Шипка”, що в Мукачівському районі.

Тридцять  випускників цього навчального закладу  в урочистій обстановці днями   приймали після закінчення курсів початкової підготовки Присягу на вірність українському народу. З цієї нагоди на “Шипку” завітали поважні гості: начальник УМВС   області  полковник міліції Віктор Русин, міський голова Мукачева Золтан Лендєл,  голова первинної ветеранської організації Мукачівського райвідділу полковник міліції у відставці Євген Горват, представники громадських організацій  та інші. 

Звертаючись до молодих колег, очільник закарпатської міліції полковник Віктор Русин побажав, аби ця урочиста подія додала їм сил і наснаги в житті, а прості і щирі слова Присяги були основним правилом їхньої служби в міліції та принципом усього їх життя. Щоб  вони служили сумлінно та дисципліновано, щодня вдосконалювали свій професійний рівень задля підвищення позитивного іміджу міліції, неухильно дотримувалися Конституції та захищали її. Аби рідні гордилися своїми синами, щодня проводжаючи їх на службу з почуттям упевненості, що все буде гаразд, а зустрічали їх із почуттям гордості. 

Мукачівський міський голова Золтан Лендєл висловив упевненість, що свій життєвий шлях молоді випускники закладу обрали свідомо і  незабаром  стануть гідними послідовниками своїх старших колег, захисниками прав та свобод громадян.

Євген Горват згадав 60-ті роки – часи своєї міліцейської молодості, порівняв тодішніх стражів порядку і теперішніх, побажав молодому поповненню гідно нести високе звання правоохоронця. 

Зі щирими напутніми словами до випускників звернулися також    настоятель Храму Святого Георгія о.Віталій та директор однієї з шкіл Тячівщини Василь Маркуш – батько одного з випускників “Шипки”.

Уже  цими днями молоді випускники поповнять міліцейські колективи краю. Щасти вам, хлопці, в житті та службі!

zakarpatpost.net