Закарпаття: На Іршавщині чоловік шукав метал… а знайшов смерть

Уночі в селі Великий Раковець Іршавського району стався жахливий нещасний випадок. Як повідомив газеті “НЕДІЛЯ”  заступник начальника райвідділу УМВС майор міліції Мирон Черничко, 25-річний місцевий житель разом зі своїм 46-річним родичем вирішив роздобути кольоровий метал, аби здати його потім у пункт прийому брухту і трохи таким чином підзаробити.  Під покровом ночі чоловіки проникли в приміщення електропідстанцію, що знаходилась на території ферми місцевого ТзОВ. Розібравши шток олійного вимикача, молодший виліз на комірну електрощитової, але був уражений електрострумом потужної сили.

Тож шансів на порятунок у нього практично не було. Родич, який знаходився поруч,  зняв вже мертве тіло молодого чоловіка. Усі спроби повернути бідолаху до життя не увінчалися успіхом. Довелося викликати «швидку» і працівників міліції. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що обидва чоловіки ніде не працювали, тому й вирушили уночі на таку небезпечну справу.

Наразі співробітники Іршавського РВ УМВС проводять дослідчу перевірку та встановлюють усі обставини, за яких трапився цей нещасний випадок.

zakarpatpost.net