Закарпаття: Крадуть цукор і… курей

Пенсіонер з Мукачева, приїхавши на центральний ринок міста, залишив на автостоянці свій автомобіль ВАЗ-2104, а дверцята зачинити забув. У салоні авто лежали два мішки з цукром. Коли за півгодини власник повернувся, мішків із солодким товаром в машині вже не було…
Потерпілий звернувся із заявою в міліцію, й невдовзі дільничні вирахували та затримали “солодкого” злодія. Крадений цукор вилучено від 57-річного жителя Хуста. Обставини справи з’ясовуються.
А 24-річний житель Мукачева попався на крадіжці ювелірних виробів. Як з’ясували працівники карного розшуку, золоту обручку з квартири жительки Мукачева викрав згаданий житель міста.

СИНОК ПОСАДИВ КОНОПЛІ
Маючи відповідну оперативну інформацію, мукачівські міліціонери навідалися в оселю жителя с.Станово. Під час огляду оселі стражі порядку виявили та вилучили на підвіконні обрізану пластикову пляшку, наповнену грунтом, в якій росли 12 стебел коноплі. Як з’ясувалося, “наркоту” посадив і дбайливо вирощував неповнолітній синок господаря будинку…
ЗЛАКОМИЛИСЯ НА ЧУЖИХ КУРЕЙ
Відразу дві крадіжки домашньої живності зареєструвала іршавська міліція упродовж однієї доби. Так, пенсіонер з села Кушниця повідомив про те, що вночі з його господарства невідомі зловмисники викрали чотирьох курок. Украли двох зозулястих, а на додачу потягнули ще й два мішки картоплі, з обійстя пенсіонерки з іншого іршавського села–Осій. Любителів дармової закуски розшукує міліція.

БЕЗДОКУМЕНТНЕ “МОРЕ”
Співробітники ДАІ зупинили в одному з сіл на Тячівщині мікроавтобус “Фіат”. Водій, житель Діброви, перевозив 16 тисяч пачок цигарок “Море”, а документи на вантаж пред’явити не зміг. Машину з товаром поміщено на штрафмайданчик райвідділу міліції.

nedilya.at.ua