Зустріч ФК “Закарпаття” (Ужгород) та ФК “Сталь” (Алчевськ) судитиме рефері з Черкас

Арбітром матчу 26-го тур «Закарпаття» – «Сталь» буде черкаський рефері Ю. Фощій. Він уже мав нагоду проводити матч за участю ужгородців у 14-му турі, коли ще «Закарпаття» під орудою І.Гамули грало на виїзді з «Нафтовиком». Матч завершився нічиєю 1:1.
Йому допомагатимуть – Ю. Карп’як та Р. Пузанський зі Львова.

4-й арбітр – М.Митровський (Ужгород).

Інспектор ФФУ – В. Безсмертний (Кіровоград).

***

Гравці ФК «Закарпаття» до відповідального матчу з алчевською «Сталлю» готуються за звичною схемою. Понеділок – відновлювальне тренування та баня, вівторок – одноразове тренування, до речі, перше під керівництвом Олександра Севідова.

Середа – дворазове тренування, спрямоване на відпрацювання тактичних схем. Четвер – одноразове, а в п’ятницю – передігрове.

Всі гравці вже забули жахливий матч в Кіровограді й готові до бою з серйозним суперником. На жаль, через ушкодження не зможе допомогти команді оборонець Антон Шендрік, за індивідуальним графіком відновлюється після операції Андрій Бойко, дискваліфікацію відбуватиме й півзахисник Александар Трішовіч.

Є втрати і в нашого суперника – на поле через перебір “гірчичників”не вийде нападник Нгаха Пунгуе Колінс.

Результат даного матчу має високу ціну, з одного боку перемога в рідних стінах над алчевцями важлива для нашої команди в психологічному плані, а також залишить ужгородців в якості претендентів на підвищення у класі.

Нагадаємо, що матч пройде 16 квітня на ужгородському стадіоні «Авангард».

Початок о 16.00.

Інформаційний відділ ФК «Закарпаття»