Закарпаття: “Uzhgorod open-2011” — свято танців та краси (ФОТО)

Цими вихідними, 16-17 квітня, в спорткомплексі «Юність» відбулись престижні міжнародні змагання з танців. Головним організатором турніру цьогоріч виступила обласна влада на чолі з головою оргкомітету турніру, заступником керівника краю Іваном Качуром. Привітав спортсменів і очільник Закарпаття Олександр Ледида.

«Uzhgorod open» – уже упродовж кількох років є однією з візиток Закарпаття. Щороку рівень змагань росте – турнір є календарним рейтинговим змаганням Міжнародної федерації танцювального спорту та Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
«Uzhgorod open-2011» – це учасники та судді з 18 країн світу. Усього впродовж 2 днів конкурсу глядач побачив дивовижні танці близько 700 пар різних вікових категорій. Під час «Uzhgorod Open-2011» також відбулись Кубок України серед молоді та Чемпіонат України серед юніорів.
Та найбажанішими гостями на паркеті стали, без сумніву, зіркові пари категорії IDSF International Open Standart та IDSF open Latin, що входять до 50 найкращих пар світу. Серед вісімки найтитулованіших – і ужгородці Вероніка Мишко та Володимир Лятов.
Насолодитися видовищними змаганнями прийшло чимало знаних ужгородців – серед них і керівник області Олександр Ледида, колишній голова Конституційного Суду Андрій Стрижак, мер Ужгорода Віктор Погорєлов, головний податківець області Василь Іванчо, начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, начальник обласного управління СБУ Василь Сітар та інші посадовці.

Прес-центр ОДА