Закарпаття: В УжНУ відкрилася Великодня виставка студентських творчих робіт (ФОТО)

Сьогодні в фойє головного корпусу Ужгородського національного університету (УжНУ) відбулася виставка студентських творчих робіт, присвячених світловому святу Воскресіння.

Роботи представили студенти тринадцяти факультетів. З вітальним словом до учасників та гостей  виставки звернулася проректор з навчально-виховної роботи Ольга Гвоздяк, яка відзначила, що це перша виставка такого рівня в університеті, адже в попередні роки подібні заходи організовували лише окремі факультети. «Знаю, що всі учасники виставки виконали свої роботи з чистим серцем та відкритою душею, адже великодні свята надихають на світлі справи», — відзначила Ольга Михайлівна.

Виставку відвідав і ректор УжНУ, проф. Микола Вегеш. Зустріч зі студентами і колективами факультетів дала змогу не лише розділити передпасхальний святковий настрій, але й поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці.

Головною прикрасою виставки, безперечно, була писанка. Студенти виконали їх як у традиційному українському стилі, так і підійшли до справи з «креативом», розмалювавши їх у сучасних, модерністських стилях. Серед експонатів також були представлені пасхальні рушнички та корзини.

Усі учасники заходу будуть відзначені ректорськими подяками. Настрій великого свята Воскресіння надихнув організаторів зробити виставку традиційною.

Прес-служба УжНУ

foto