Ужгород: В гуртожитки УжНУ подали гарячу воду

У вівторок актив студентів УжНУ, котрі вимагали відновлення гарячого постачання в гуртожитках і поза опалювальним періодом, отримав позитивну відповідь від міського голови. І вже за кілька годин, як і гарантував Віктор Погорєлов, в гуртожитки почали подавати гарячу воду.Попередньо відбулися розмови і зустрічі з обласною владою, із представниками “Закарпатгазу”, “Уж-тепла”. Адміністрація УжНУ в особі проректора з адміністративно-господарської частини Віктора Бульчака гарантувала сплату за послуги і виконання прохання “Закарпатгазу” про подекадну передоплату.

Водночас, задля того, аби здешевити подачу гарячої води в гуртожитки (сплата за комунальні послуги не компенсує вартості), за домовленістю з УжНУ, гарячу воду подаватимуть протягом трьох діб на тиждень.В 5 гуртожитках УжНУ мешкає близько 3600 студентів, і Профком навчального закладу висловив подяку міському голові за оперативне вирішення питання.

Водночас Віктор Погорєлов гарантував, що візьме гаряче постачання в гуртожитках УжНУ під свій контроль, – інформує zakarpatpost.net  прес-служба Ужгородської міської ради.