Закарпаття: Юна берегівчанка привезла додому премію конкурсу талантів і краси “Жемчужина Измаила-2011”

Нещодавно в місті Ізмаїл, що в Одеській області, відбувся 17-й конкурс талантів і краси “Жемчужина Измаила-2011”, в якому взяли участь представники міста-господаря, Одеси та області, Хмельницька, Закарпаття  та інших регіонів України. Закарпатську область  представляла 16-річна берегівчанка Кароліна Печкан, вихованка навчального-продюсерського центру “Яна”.

Батьки дівчини поїхали до Ізмаїлу машиною, щоби подивитися на неповторну красу нашої країни, яка приваблює  будь-якої пори року. Було цікаво спостерігати, як міняється не тільки пейзаж, але й клімат – усе це залежало від того, яку область ми проїжджали. Тільки перетнули Карпати, як потрапили у холод: на річках, озерах та ставках – лід! У Летичеві, “раю для рибалок”, один із лінивих чоловіків навіть авто поставив на кригу! Постів ДПС по дорозі було багато, але нас ніхто не зупинив – ні по дорозі туди, ні коли поверталися. Нічого дивного в цьому немає: наша машина була з угорськими номерами. А в зв’язку з підготовкою до чемпіонату Європи з футболу 2012 року,  ставлення до іноземних гостей дуже помінялося – ми були цьому свідками.
І наразі – про конкурс. Кароліна чудово справилася і з репетиційними вимогами, а відтак гідно виступила й під час самої першості. Її результат говорить сам за себе: дівчина стала лауреатом першої премії з вокалу та “Мис Жемчужина Измаила-2011 ореn”. Також вона отримала запрошення від продюсерського центру “Домінік Джокер” на фестиваль, який відбудеться в Одесі, та на конкурс талантів у Ялту.

МАР’ЯНА БОРИСЕВИЧ, заслужений діяч естрадного мистецтва України, “Берегово”